helvetes morgon!!!!

okej.. blev ingen utgång igår, sååå skönt med tanke på vilken huvudvärk jag hade... så det blev en happy meal med nuggets och sängen.. vaknade dock av en dröm där det spelades riktigt hög störande musik... vaknar och musiken är kvar?

....grannen hade efterfest med basen maxad, fjortistjejer som skrek och folk som snart skulle hoppa genom golvet.. jag försökte somna om då jag egentligen inte brukar ha så svårt att göra det även om jag blivit väckt.. men det gick fan inte! det var alldeles för HÖG ljudnivå och störning för att kunna somna så jag fick nog..

gick ut i trappuppgången och lyssnade då jag redan trodde jag visste vem boven var.. men ICKE? tog på mig jackan och greppade mobilen och gick ut... inte svårt att se vem som låg bakom oljudet.. vägg i vägg med mig fast andra trappuppgången.... knökat med folk i köket och musiken ekade i hela trappuppgången...

skönt att jag hade mobilnumret till denne, då personen i fråga tidigare haft problem med att förstå att min parkerings plats är till för min bil och inte deras... så jag tog upp mobil och ringde med en lätt klump i halsen.. (jag är inte sånhär, men det fick räcka).... skulle upp och jobba liksom och behövde sova så jag hade inget val...

en slöddrig halvskrikande röst svarade och jag sa att det va hans granne och inte tyckte det va så trevligt att bli väckt av den ljudnivån han bistod med vägg-i-vägg 03.35 ... han va mindre trevlig men vred ner volymen två-tre snäpp? (som att det skulle hjälpa?).... jag gick in och skrev ett sms och var riktigt jävla förbannad... hade vart vaken i nästan 40min redan... INTE OKEJ enligt mig.. får ett tyket svar tillbaks och lägger mig på soffan och sover... bra natt...inte nog med det....imorse blir jag väckt av min kollega som ringer på dörren ? kollar min klocka och den visar 11.59 ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELVETES ********! min mobil har stängt av sig under natten , IGEN... så jag har inte vaknat när jag borde ... skulle gått upp 10.00 idag liksom :( fy fan vilken PANIK! 12.13 befann jag mig på jobbet med gråten i halsen.. så arg och sönder stressad... sämsta starten någonsinn... skönt att det är måndag imorgon, NYA TAG och jag känner att nästa vecka kommer bli riktigt bra :)

nu ska jag fortsätta sura över min natt och morgon.. hejrååååå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0