Amazing

ligger i sängen med datorn.. fryser som bara den, så datorn får värma mig lite tills jag somnar..

idag blev det en lång dag på jobbet, 8.30-19.40, var segt till en början då jag va trött efter helgen..men sen fick jag finbesök lite senare på dagen så sista timmarna gick ändå ganska fort :) åkte hem efter jobbet och åt lite mat innan åkte jag bort till M för hämta min laddare..självklart fastnade jag där någon timma då lilla sötnosen Wilma skulle ha en liten dansuppvisning för oss.. sen stod hon för underhållningen en lång stund och kom sen fram till att hon skulle fixa mitt hår med fina "pippi tofsar"..haha,kändes ju nästan som att man va hos frissan där ett tag;) sen fick hon upp ögonen för min iphone och fastnade helt i "fruit ninja" och spelade det istället för att äta sin välling.. haha. så söt så jag dör! Så det blev en riktigt trevlig kväll med M och hans syster och dom små charmtrollen :)

blev en snabbsväng förbi Marica på hemvägen med, det var ju där jag hade tänkt spendera kvällen egentligen.. men tror att hon och Martin klarade sig ganska bra utan mig ;) haha.. nej mina vänner, nu ska jag nog sova..
har tydligen bokat in möte med CanalDigital imorgon bitti på min lediga dag så jag ska va på jobbet 08.00, pigg och fräsch för att få information och sedan kunna utbilda mina kollegor.. så naattttttttttiiiii :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0