då sitter...då sitter man själv här hemma igen.. Linn & Karolina har gjort mig sällskap ikväll och vi har tryckt i oss pannkakor och gjort det tjejer är bäst på, snackat gojja ;-)

direkt efter jobbet åkte jag ut till Läjet och hälsade på lite fort och hämtade räkningar..pappa var så snäll så han tankade upp min bil och mamma var så söt så hon hade köpt två fina växter till mig <3 BIG LOVE på er, ni är bäst! Och när jag sedan kommer hem till mig står Linn och Karolina och lagar pannkakor och så fick jag en jätte fin bukett tulpaner av Karro också.. tack vännen! känner mig riktigt bortskämd idag:-) och jag gillar't..hahah..

nu ska jag snart krypa ner i sängen tänkte jag..tanken var att jag skulle mött upp Karin vid jobbet nu men det är sånt satans pissväder och jag är totalt jätte osugen! imorgon blir det först jobb, sen myskväll med Fridisen..

på lördag blir det samma visa fast kvällen tillbringar vi först på Krabbes med hög volym och beger oss sedan snyggt bort Norrgatan för att göra "succé".. haha.. Frida och Karin fick ledigt så det blir en bra kväll ... Love it! nej, nu ska jag förflytta mig in till sängen och lämna min trygga plats i soffan;-) hörs imorgon..nattiiiii     


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0