det börjar...det börjar brännas! Allt känns mer och mer verkligt med tiden och om exakt en vecka sitter jag på flyget till Dubai med många andra lyckliga ONOFFare :-) tågbiljetten till Köpenhamn och schemat för resan damp ner i brevlådan i måndags och jag har precis läst igenom allt och längtar gärnet nu åker först tåg över till köpenhamn för att va på mässa/konferens med återförsäljare hela onsdagen för att ta kvällsflyget  till Dubai..

Badkläderna skulle ligga lättåtkomligt stod det, I LIKE! Kommer bli en grym upplevelse känner jag på mig! Men tror iphonen får stanna hemma med tanke på den sjuka räkningen jag kommer få annars.. Haha.. Där borta kan man inte hålla sig uppdaterad på fejjan eller läsa bloggar inte;) kostar skjortan kan man säga.. Får nog ta tillbaka min gamle w715 som lillan lånar nu.. Ett kärt återseende på sätt och vis:-)

 kvällen har i stort sett spenderats med Frida, Karin och Freddan.. Är sjukligt trött nu så det enda jag vet nu är att jag ska sova.. Imorgon är det jobb 16-19? Har nog aldrig hänt tidigare att jag haft ett sånt glidarpass som det kallas.. Sov gott mina vänner      


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0