Dubai baby !

gör min sista jobbdag för denna veckan idag.. 9-18, sen blir det hem och packa resväskan och försöka vila lite inför morgon dagen :) DUBAI !!!! Awsome <3

i söndags blev det myskväll hemma hos mig, kollade Små Stjärnorna, Full Frys och Spiderman.. haha.. en salig blandning kan man säga.. Linn var väl inte så glad för att jag visat hennes "TV debut" och stund i rampljuset som 6-åring när hon framträdde som Ace Of Base.. haha.. men dom va ju bara så söta ! ehehe..

igår jobbade jag 9-19 sen åkte jag hem för att börja småpacka och förbereda, slutade med att det nu ligger en STOR hög med kläder och skor för säkert två veckor på min säng?! Så typiskt mig .. ska som sagt bara vara borta tills på söndag, men det är alltid samma visa.. "detta kan ju va bra att ha med, ifall att" ja, ni vet kanske vad jag menar ;)

blev en härlig kvälls promenix med min bästaste "granne", Frida och hennes vovvsing Siri.. va rätt kallt så vi plockade på oss några lager och gav oss ut.. så himla skönt att va ute och gå.. sjukt underskattat måste jag säga! nej, nu ska jag försöka lägga in lite musik på min gamla SE w715 som åker med mig till Dubai.. Iphonen var inget bra alternativ då jag fick veta vad det kunde kosta att ha med den.. mitt abonnemang genom jobbet är inte anpassat för utlandsvistelse kan man säga ;) så jag har köpt ett kontantkort jag ska använda där borta istället.. vill ju inte va helt bortkopplad från vad som händer här hemma.. hahah!

Hörs senare.. ! tjaaaaaaaa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0