Im Back !

starkare bättre och med lite mer färg ? hahah.. nej, det var väl en överdrift måste jag säga.. men tillbaks är jag iaf kan jag lova.. har inte blivit mkt uppdatering här den senaste veckan pga av min visit i Dubai och ett annars fullspäckat schema.. men nu känner jag att tiden börjar rinna ikapp och att jag orkar pluttra ihop ett inlägg här..

några utav er kanske är nyfikna på hur jag hade det i Dubai, men det får jag ta lite mer ingående i ett annat inlägg känner jag.. finns för mkt att berätta helt enkelt ! Men det var det bästa jag gjortav många själ ;)

Om du inte vart i Dubai och vill åka till ett ställe utöver det vanliga med mycket upplevelse och minnen som varar för livet så rekommenderar jag starkt DUBAI !! Plånboken bör dock vara laddad då det inte är helt gratis ;)


Efter det att jag kom hem i söndags kväll har det hänt en hel del.. tyvärr kom jag hem till ett smärre kaos vilket gjorde mig väldigt ledsen, och jag hoppas att allt löser sig snart.. det är många starka viljor inblandade och jag vill inget annat än att det blir bra <3 och det kommer det säkert bli med tiden.. lova mig det ? ...okej ?... <3 <3 <3

En tråkig nyhet brukar aldrig stanna där utan leda till flera, för visst brukar det vara så? Bara för att man vart iväg några dagar och haft det på tok för bra så ska man genast straffas när man återvänder till vardagen...

som i tisdags till exempel ... vad hände med min bil liksom ? Skulle köra hemifrån men hör ett "släpande" ljud uner bilden, stannar och kollar och får för mig att det är snön på stänkskydden som drar i marken.. ? Fortsätter köra och trotsar ljudet som jag tror ska försvinna när jag gasat på lite.. Kommer över gatan med nöd och näppe där jag i ren panik stannar till..hela bilen lutar och luktar brännt ? Springer ut och ser att höger framdäck sitter uppe i "hjulhuset" som jag kallar det ? Ringer efter bärgaren och ringer såklart pappa och gråter en skvätt..
utgifter efter utgifter! Blir så jävla trött på det där :S

Inte nog med att bärgaren sen lyckades ta sönder min ena navkapsel så slarvade dom bort en också, så just nu kör jag runt som en raggare med tre..  men dom skulle kompensera mig som tur va ! ;)

idag är det jobb 9-19 sen ikväll ska vi hem till Daniel och käka lite god mat och ha det allmänt trevligt.. imorgon vankas utgång, alltså börjar livet ordna upp sig ;) hahah.. en bit på vägen iaf.. jaja.. vi hörs senare mina vänner ! TAKE CARE <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0