bra start..

god morgon alla glada människor hoppas ni mår kanon.. ?! själv så skulle jag vilja påstå att jag haft det bättre..
igår vet jag inte vad som hände för tydligen blev det rätt mycket för mig.. det märktes del när jag skulle sova och det bara snurrade.. sen när jag vaknar har jag en lätt illamående känsla i magen och lite dunk i huvudet.. härligt! Angelica väckte mig lagom tills vi skulle åka och jobba.. hon tyckte jag såg ut som ett lik i princip..haha.... tack hjärtat..
hon körde mig till jobbet och fick äran att ha min bil under dagen och ikväll för den står inte bra här ute vid lassabacka inatt känner jag.. och sen tror jag inte att polisen hade blivit glad om dom stoppat mig på vägen hit.. så vi gjorde nog bäst i att överlåta bilkörningen till henne.. haha..

när jag kommer till jobbet med min "lilla" packning upptäcker jag att jag var först.. så jag fick stå och vänta på Freddan några minuter.. kallt! sen gick jag raka vägen och bytte om och försökte göra något åt "liket".. så nu ser jag väl aningens piggare ut, men det har deffinitivt vart bättre om man säger så.. ett par röd sprängda och glansiga ögon är inte lätta att dölja under allt smink.. :S

Min älskade vän Angelica hade med sig två bananer till mig som hon tyckte jag skulle äta.. står här och kämpar med en i kassan nu.. mat var tydligen inte vad magen ville ha just nu.. men den ska ner! Jag försökte få i mig en smörgås innan men lyckades tappa den på golvet innan jag hann ta andra tuggan samtidigt som jag bet mig i tungan.. lyckat.. ! sen tänkte jag ta min redbull som jag ställt i kylen.. men NEJ, då har någon idiot jävel tagit sig friheten att dricka upp den.. TACK kära kollega.. köp mig en ny! hur ska jag nu klara mig? känns som att jag kan somna när som helst.. :S

dagen har börjat helt fel för mig och jag mår dåligt vid rena tanken att det ska börja drickas vid 5 igen.. har iaf bestämt med Angi att hon ska hämta mig i stan vid 23tiden, när vi kommer med bussen till stan.. jag är ingen BeerNBar människa så jag lämnar den delen till mina kollegor och åker hem istället.. jag kommer inte överleva morgondagen i kassan annars.. känner mig tillräckligt död idag.. Angelica tyckte jag skulle strunta i hela personal festen och stanna hemma och ha schlagerkväll.. haha.. men det blir inget med det;)

Nej, nu ska jag fortsätta med bananen här.. haha.. puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0