fredag hela veckan..

då var det äntligen den riktiga fredagen.. min vän Angelica har fått mig inse att när man är ledig mitt i veckan och inte jobbar förrän helgen så har man fredag "hela veckan".. så vi har nu firat två låtsas fredagar och idag infaller den riktiga.. det är ju inte vilken fredag som helst heller utan FREDAGEN DEN 13e! Aahhh.. Får se vad det händer för hemskheter idag.. ;)

min dag började inget vidare.. vi hade utbildning på morgonen och började därför kvart i 8... det var TELIA som skulle ha utbildning med oss för att vi ska få nytt försäljningssystem kallat Thoolbox.. jag kan det sen min tid på Elgiganten och det var väl tur det för jag missade mer än hälften..

jag kände mig lite halvkonstig och yr när jag stod och lyssnade på killen.. sen blev jag helt kall och tung i kroppen samtigt som det kom en isande känsla i huvudet som varvades med en varm obehanlighets känsla.. hörseln och synen flimrade och jag trodde jag skulle ramla ihop för jag kunde inte hålla balansen, utan fick ta tag i säljdisken och hålla i mig.. sen kände jag att det bara blev värre.. chefen frågade hur jag mådde för jag var helt vit i ansiktet.. så han hjälpte mig ut till lunchrummet, och jag kände hur benen gav med sig och hann precis lägga mig på soffan.. fattar inte varför det blev så.. ?! men han trodde att jag hade lågt blodtryck för då händer samma sak när man läser sig till på nätet..

fick ligga där i 40minuter och vila upp mig, men jag missade ju typ hela utbildningen.. men jag känner mig betydligt mycket bättre nu.. men inte helt 100.. huvudet känns lustigt och jag är kall.. hoppas att det blir bättre när jag fått lite mat i magen sen, fast det är först vid tre:D så en stund kvar kan man säga.. kan inte med att gå hem nu heller för jag jobbar ju bara tre dagar denna veckan.. så jag får bita ihop;)

kommer ni in på Onoff och går förbi kassan och ingen syns till kanske jag ligger bakom disken i en liten hög eller något i den stilen.. haha.. nej, det får vi verkligen inte hoppas! :S

nu ska jag beställa en Roommate till pappas BOSE system.. hörs sen.. KÄRLEK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0