god dag mina vänner..

MMS

god dag mina vänner.. Nu har jag precis kommit in i värmen efter ha spenderat nästan 2timmar ute och tvättat o städat min bil.. Den va rejält skitig så jag har nog använt alla pappas mirakelmedel för att den ska bli ren och fin.. Som vanligt när man är klar med tvätten ser man alla fina små skavanker och repor i lacken.. Kul med svart bil, Verkligen.. Inte!!!
Men pappa ska väl snart göra min bil fin för våren får vi hoppas..

på tal om annat så blev det inget göteborg idag..får klämma in det en annan gång bestämde vi.. Bella va i skolan o plugga och jag kände att jag hade mycket att fixa med här hemma.. Igår kväll åts det semlor o mystes lite..:) och sen blev det sen sänggång igen..fastnade vid datorn och stängde av den vid halv 3 då jag kom på mig själv med att halvsova med den på magen.. Haha..

Väcktes av ett telefonsamtal från min syster vid 09.00 och det ser lovande ut för morgondagen:) skönt att allt går i rätt riktning! Nu ska jag äta lite mat och sen ska jag åka bort till jobbet en sväng och även se om jag kan bestämma mig för en parfym som jag ska köpa..svårt val, men det är akut nu:-S ser inte lovande ut på träningsfronten idag..alla pass är fulla! Men jag ger inte upp..annars har jag inte en aning om vad jag ska hitta på ikväll..någon som vill göra mig sällskap?:) see ya..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0