män som hatar kvinnor

Ikväll blir det mat på Harrys och sen bio med familjen.. ska bli riktigt mysigt.. blir väl lite körkortsfirande för Linn också är det tänkt:) imorgon bär det av till Göteborg med flickorna för lite shopping och mys.. planerna för kvällen är fortfarande oklara, vi tar det som det kommer helt enkelt.. jag brukar vara den som vill ha framförhållning och lite struktur, men ingen annan verkar veta vad dom vill göra så jag får väl bara ta dagen som den kommer helt enkelt..haha

 

Idag ska Linn åka och hämta skorna till mig, och även köpa parfym till mig.. Tänk att jag redan ser fördelarna och utnyttjar hennes körkort.. hahah.. kanon bra när man jobbar att ha en egen liten taxislav;) skämt å sido, hon är så snäll så!
Angelica hjälpte mig välja vilken parfym jag skulle ha i onsdags och hon sa rakt av CHLOÈ.. så det får helt enkelt bli den igen.. och jag gillar den verkligen, bara att valet var svårt.. haha.. fick välja mellan 30ml för 495:- och 75ml för 945:- och jag kände att jag tar 30ml för dom räcker ganska länge.. min 50ml har jag haft ända sen i somras ju.. tråkigt att lägga nästan 1000kr på en parfym också kände jag.. Men det blir as bra detta hära.. :)

nu ska jag jobba lite igen.. kärlek

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0