natti natti..

nu ligger jag i sängen sen någon timme tillbaks.. håller på att bränna en skiva tills imorgon.. kan inte låta fm-sändaren ta död på batteriet på min mobil när vi åker varberg-kinna-borås-varberg.. så det får bli en klassisk skiva.. tur att jag köpt RW skivor.. för jag tröttnar så fort på min musik.. så det är bara göra om nytt nytt nytt när man vill:) kanon bra..

Kvällen har som sagt spenderats hos min söta vän Angelica.. lika trevligt som vanligt.. mot slutet där blev det väldans flummigt och oseriöst, så det var då jag bestämde mig för att åka hem.. min syster har sms bombat mig ikväll och påminnt mig hundra gånger att vi måste åka senast 09.30 imorgon för att hinna i god tid till morgon dagens uppdrag.. Tror säkert att många av er klurat ut vad som väntar men först imorgon blir det officiellt.. haha..

Nu ska jag låta mina tankar sväva vidare mot drömmarnas värld och försöka att inte drömma några mardrömmar inatt.. har vart väldans massa konstigheter på senaste tiden.. Jag vaknar mitt i natten helt kallsvettig och tänker igenom vad jag drömmt.. sen när jag vaknar på morgonen är det som bortblåst..?! fattar nada...!!! orka drömma massa otrevliga saker när man egentligen inte har någon anledning till att göra det:S

men livet är inte alltid rättvist, och man kan inte alltid ha turen med sig.. Sov gott vänner.. nu ska jag sova! Kärlek..


mina underbara flickor.. en galen kväll sommaren 2006.. Saknar er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0