back on sunday..

god middag.. då var det återigen söndag.. veckorna går så fort att man knappt hinner märka att det är helg.. nästa vecka är jag iallafall ledig på lördagen och jobbar en kort stund mellan 12-15 på söndagen, så det ska bli skönt!
även idag står jag i kassan och längtar redan hem till min säng.. haha.. fast jag mår betydligt mycket bättre idag, än vid denna tiden igår.. känns helt underbart att jag inte följde med dom andra ut igår.. blev sänggång rätt tidigt iaf och det känns riktigt skönt såhär i efterhand.. Jag fick vilat upp mig lite, men inte tillräckligt så när jag kommer hem sen blir det två timmars sömn för mig:D

Idag inledde jag med en snabbvisit på Mignon med mina kära vänner.. jag hade inte tid att stanna kvar lika länge som dom andra, utan fick gå efter en knapp halvtimme för att hinna till jobbet.. hade vart riktigt gott att sitta kvar, men inte idag...!

Gårdagen var trevlig måste jag säga.. jag mådde inte så bra så jag var lugn och gottade mig med att kolla på när mina kollegor blev allt fullare.. jag hade min stund också men sen fick det vara bra för mig.. haha.. Vi var inte direkt ensamma om att bokat tunnor och bastu igår.. det kryllade av folk och massa små ungar.. så vi fick en liten tunna utan tak att dela på 13pers.. haha.. det var lite trångt ska ni veta.. tunnan vi hade på nyår var bra mycket större än den här.. det badades och knuffades kollaegor i sjön.. snällt klart.. man fick bada oavsett om man ville eller inte.. haha.. sen vart det dricka för hela slanten.. jag som inte kände mig helt hundra tog det väldigt lugnt medans dom andra gick fullt ut.. haha.. Lina bara skrattade under hela kvällen och alla var på riktigt bra humör:D

Efter bad och bastu var det dags att göra sig iordning inför middagen.. det serverades samma mat som alltid på Ästad.. Fläskfilé gryta med ris.. blev min tredje gång jag åt det där.. ahhaa.. ingen variation här inte;)
Efter maten hängde vi lite i den sk. baren och flög runt i hela byggnaden.. händelserik kväll ska jag säga.. djupa diskussioner som jag är övertygad om att folk förmodligen ångrar att dom pratat om idag.. haha..

Bussen kom vid halv 11 för att köra in oss till stan, först när klockan var fem i satt alla äntligen i bussen.. det var ett jävla liv och tjim på bussen.. det spilldes sprit öl och annat dels i bussen och en skvätt på mig.. hhaha.. tack Per.. inte lätt att hålla koll på vart man håller sin flaska när man åker buss:S när vi kom till stan fortsatte dom andra till Oscars medans jag blev hämtad av min kära vän Angelica:) tack gumman för att du ställt upp så i helgen!! Nu är det min tur att ställa upp när du vill ha skjuts.. och nästa helg hade jag ju tänkt vara nykter så bara säg till.. haha.. Det har vart guld värt iallafall! Nu ska jag försöka jobba lite.. Bilder från gårdagen kommer i eftermiddag.. puss o hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0