14 timmars jobb och dunderförkylning..Hej alla friska och solbrännda kompisar! Hoppas ni är ute och njuter av det fina vädret även idag.. Själv önskar jag mest att jag låg deckad någonstans nu och vaknade upp om ett tag utan någon jobbig förkylning/allergi.. Det suger! Näsan är helt igen täppt, hosta, ögonen rinner och allt är allmänt jobbigt kan man säga... Inte nog med det så jobbar jag mellan 09.00-23.00 idag.. Ett lagom långt pass såhär en torsdag.. haha..
Idag tog jag tidig lunch, så jag och Matte åkte in till stan och åt på Sakura Thai.. Skönt att komma iväg från jobbet en stund när man vet att man ska va här x antal timmar till.. Satt på uteserveringen och åt.. Så skönt att få lite frisk luft :)
Nu sitter jag här och önskar att tiden bara kunde springa iväg, eller att jag fick sova en stund.. Hatar att va hängig och förkyld!
Igår efter jobbet bestämde jag mig för att åka med Linnea, Malin, Louise och Lisa till Ästad.. Vi åt lite och satt på en filt och bara njöt.. Skönt som dom andra sa att för en gångs skull inte åka till havet utan till ett mer avlägset och mysigt ställer.. Sjöar ger sån ro tycker jag.. det är verkligen idylliskt att åka till sjöar mot kvällen..  <3
Det kan nog vara något jag saknar med Kinna.. Men jag älskar verkligen kusten och allt som finns här! Iallafall var det hel mysigt och vi avslutade med ett dopp innan vi begav oss hemåt igen.. Tältning där i sommar kanske? :PNej, nu ska jag ta tag i mig själv och försöka piggna till liv.. Hörs sen.. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0