Helvetes jävla skit dag!

Idag är inte min tur dag ska ni veta.. ALLT SOM INTE FÅR HÄNDA, händer!

Först, jag vaknar typ vid halv 12.. döds trött och tok förkyld.. Jag börjar städa ihop mina saker inför flytten hem till Läjet och röjer en stund.. Kollar lite på datorn och pillar ni vet.. Ledig, skönt tänkte jag!

Men det är då det första händer... Telefonen ringer, skyddat nummer.. det är från Elgiganten, angående min service på min Samsung telefon.. Den är fuktskadad, rost på kretskortet.. Tydligen väldigt rostig, och dyr att laga..KUL!
Mina alternativ:
1. Laga den och betala en jäkla massa = NEJ
2.  Få tillbaks telefonen olagad, betala 460kr i undersökningsavgift = FETT NEJ!
3. Skrota telefonjäveln = JA, vill aldrig mer se skiten!

Ringer till pappa och berättar att jag inte har någon mobil.. Får la lösa ut en ny på hemförsäkringen tänkte jag.. Jag åker till Elgiganten och pratar och får bevisunderlag för skadan och går bort till jobbet och ringer mitt försäkringsbolag..

Jag sa tydligt att jag INTE VILL HA EN SAMSUNG IGEN, och fick då veta att jag antingen fick en likadan mobil, med 1500kr i självrisk, eller 775kr i kontanter att köpa en annan för..?

Funderar på att köpa en SonyEricsson W715 istället.. Det får nog bli en sån..! För den jag har nu lever på sista refrängen.. Pappa tycker jag är vårdslös om mina saker och jag förstår honom.. Men varför i helvete ska jag alltid drabbas av hela världens otur! FAN..

Jag åker till Läjet för att hämta mina träningskläder17.15, men kommer på när jag parkerat att mina nycklar in är i lägenheten.. ! FUCK.. Linn va i stan och träningen började 18.00.. Där sket det sig.. Skickade mess till Tobbe, men han skulle inte träna idag:(Åker hem till mig HEL DEPPIG, och påvägen ringer mobilen igen.. Radiotjänst, VA FAN!
Kvinnan: -Hej, jag ser att du inte betalar licens idag.
Jag: -Nej, jag bor hos mina föräldrar så det gör min pappa, sa jag.
Kvinnan: -Men den är uppsagd ser jag här.
Jag: -MEN, det är min gamla licens sen min lägenhet i Kinna!!! jag bor hemma hos mina föräldrar nu (PUCKO tänkte jag, jag ska fan inte betala något när jag ska flytta hem igen) du får ringa min pappa -TACK OCH HEJ, sen la jag på..

Nu sitter jag hungrig hemma och är irriterad, arg, ledsen, förkyld.. ska äta något, sen ta en powerwalk och försöka komma på andra tankar igen.. Dagen hittills har vart förjävlig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0