Ny vecka, nya tag..
God måndag mina vänner!
Nu är jag på jobbet igen..Eller ja, jag har ju vart här sen 09.30..haha 
Helgen har vart lång och tuff, men det är mitt eget fel att jag är trött och sliten så jag kan inte klaga egentligen.. Det är bara bita ihop och ta tröttheten när jag är ledig... Vill säga, tisdag, onsdag, torsdag, lördag och söndag...Ska bli skönt med slappis vecka nu känner jag..
Kan behövas lite vila inför midsommar:P
Helgen i stora drag har vart kanon kul.. I fredags va jag, Linnea, Louise, Sanna, Sandra och Jonas på sociten och härjade lite.. Det var väldigt mycket yngre där.. och då menar jag med tanke på att det befann sig 92:or där inne från Mark.. ?! Hur fan lyckas dom komma in? hm.. Jag ska väl inte säga något, för man va ju inte mycket bättre själv när man va yngre.. Då tänkte väl folk samma sak om oss.. hahaha..
Kände mig lite gammal där inne så jag fick övertalat Linnea att kolla Bodegan en sväng.. Sjukt va mycket folk det var där inne.. Det blev typ en snabbkoll och sedan återvände vi till vimmlet på såsen.. Vid kvart i 2 mötte vi upp Linneas mamma som körde hem oss.. GULD<3På lördagen va de jobb 9.30-16.30.. Åkte hem och gjorde mig iordning inför festen som började 18.30.. och begav mig sedan ner till hamnen där det redan var fullt ös när jag kom.. Kände inte en fjärdedel av folket som var där, men efter en stund kändes det som att man kände alla.. hahah.. nej, inte riktigt så men nästan;)Under kvällen bjöds det på dricka, kräftor och alla verkade ha riktigt kul.. Tanken var att jag skulle åkt till stan och mött upp Tobbe, Johan och Jesper som skulle komma ner från Borås.. Men när jag ringde Tobbe så var dom kvar i Borås för att det krånglat massa.. Så nu har vi bokat om datumet och flyttat fram det hela till 27e juni.. Ska bli kul:) och då lär dom bli några fler som kommer ner också.. haha..
Iallafall så blev det ingen utgång i lördags utan alla va kvar på festen hela tiden, kul när det blir så lyckat att ingen vill därifrån:)
Igår var det sjukt tungt att gå upp.. Med lite lätt snurr i huvudet och svullen runt ögonen åkte jag till jobbet och försökte göra det bästa av situationen.. Jobbade 10.30-16.30, åkte och hämtade Sandey och vi åkte och köpte glass.. Sen blev det lite häng hemma hos Daniel innan jag åkte hem för att vila.. Hämtade Marica på stationen vid 8 och vi åkte och köpte mat och lagade tacos och hade myskväll :)Det blev sent igår igen.. Somnade runt halv ett.. Så idag är jag fortfarande lite trött... haha..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0