Stek

god dag mina vänner.. nu har jag legat ute i solen en stund och det verkligen steker idag.. sjukt vilket kanon väder vi fått nu:)

Igårkväll var jag ute hos Hanna i Väröbacka och grillade med tjejerna.. FIa kunde inte komma så det blev Hanna, Johanna, Ruth, Adisa, Carro, Sandra, Jennie och Johan och Jesper.. Riktigt mysigt var det och Hanna hade fixat kanon god mat <3 GULD!  Och vilken lägenhet dom bor i.. Eller det är ju ett parhus, men sjukt vad fint.. Precis i min smak.. Vitt, vitt och lite mera vitt.. Vintage stilen som alla vill ha typ.. Avis kan man säga;) Du ska va riktigt stolt vännen!

Linn körde och hämtade igår så jag kunde ta ett glas vin med dom andra.. På hemvägen släppte vi av Sandra, Johan, Carro och Jesper i Kärra och sen åkte vi till Läjet... Jag låg uppe och kollade på "vi hade iallafall tur med vädret igen".. Kollade på datorn med hörlurar för att Linn skulle sova.. Men hon blev måttligt förbannad när jag titt som tätt flabbade högljutt åt filmen.. Ettan är ju toppklass på, men tvåan hade sina stunder den också.. haha.. 
Ska nog lägga upp några snuttar från den sen om jag hittar några av favorit scenerna på Youtube..

Nu har jag precis slängt i mig lite frukost, såhär i lunchtider.. haha.. Ska nog bege mig ut på en Powerwalk om en stund.. Orkar inte bara ligga still... Försökte igår men lyckades sådär, så jag tog en hurtig promenix och snirklade omkring på gatorna i Läjet och njöt av vädret..  UNDERBART! :D 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0